Duże zmiany w profesjach (lepszy balans)
+3
Rentaro
Henk
Thief
7 posters
Strona 1 z 1
Duże zmiany w profesjach (lepszy balans)
Chciałbym tutaj wypowiedzieć się jakie zmiany powinny zajść w profesjach w celu lepszego balansu. Dużo biję się na ots i rozmawiałem też z Wegorzem, i myślę, że dobrze wybraliśmy co powinno być zmienione
Odrazu podkreślam, że wiem jakie te postacie mają spelle i buffy, i wiem co pisze.
No to zaczynamy:
Chouji - Jest ok.
Deidara - Jest ok.
Gaara - Bardzo słaba postać. Dmg z łapy +4k, spelle +20% dmg.
Hidan - Jest ok.
Hinata - Pracujemy nad tym.
Ino - Chyba najgorsza profa na ots. Nie wiem co tu można zmienić, żeby ta profa była lepsza. Ino jest poprostu beznadziejna.
Itachi - Napewno trzeba zmienić last spell. Powinien być to stun. Spelle +15% dmg.
Kakashi - Nooo tutaj to jest wielki znak zapytania. Myślę, że dmg z łapy +1k, spelle +25% dmg.
Kakuzu - Spelle -25% dmg i summony +50% dmg -35% hp. Albo dmg z łapy +4k.
Kankurou - Pracujemy nad tym.
Kiba - Buff 25 taijutsu zamiast 15.
Kisame - Spelle +5% dmg. Buff 10 as zamiast 15 i 15mlvl zamiast 10.
Naruto - Jest ok.
Neji - Tak zmienić paral na last spellu, żeby spowalniał, ale tak żeby można było się leczyć.
Obito - +2 def/abs do buffa. Dmg z łapy +2k. Spelle -10% dmg.
Rock Lee - Dmg z łapy +4k.
Sai - Strasznie żałosna profa. Spelle +80% dmg, dmg z łapy -2k.
Sakura - Dmg z łapy +2k. Spelle +25% dmg.
Sasuke - Trochę osłabić parala, ale tak żeby nadal był lepszy od yamato. EDIT: Przywrócić paral z tym dodatkiem.
Shikamaru - Spelle +50% dmg. Zmienić lasta tak, żeby trzymał gościa przy sobie, a nie na końcu ekranu.
Shino - Pracujemy nad tym.
Temari - Jest ok.
Tenten - Jest ok.
Yamato - Paral +2 sekundy czas trwania. EDIT: Przywrócić paral z tym dodatkiem.
Myślę, że po tych zmianach balans poprawi się + nadal nie będzie można nikogo zabić solo z tym samym lvl
Tutaj mały dodatek dotyczący zmian itemów tak, żeby każdy mógł lepiej zbudować postać tak jak chce.
Raikage set - Jest ok.
Tsunade set - Po 15 ken/dist/tai.
Kurama set - Jest ok.
Tobirama set - Jest ok.
Madara/Hashirama set - Każdy item +150 speeda.
Mei set - Po 10 mlvl. 5% dmg jutsu w każdym itemie zostaje.
Dodatkowo powiem, że jidanda powinna być zrobiona tak, aby tylko tenten mogła jej używać.
Odrazu podkreślam, że wiem jakie te postacie mają spelle i buffy, i wiem co pisze.
No to zaczynamy:
Chouji - Jest ok.
Deidara - Jest ok.
Gaara - Bardzo słaba postać. Dmg z łapy +4k, spelle +20% dmg.
Hidan - Jest ok.
Hinata - Pracujemy nad tym.
Ino - Chyba najgorsza profa na ots. Nie wiem co tu można zmienić, żeby ta profa była lepsza. Ino jest poprostu beznadziejna.
Itachi - Napewno trzeba zmienić last spell. Powinien być to stun. Spelle +15% dmg.
Kakashi - Nooo tutaj to jest wielki znak zapytania. Myślę, że dmg z łapy +1k, spelle +25% dmg.
Kakuzu - Spelle -25% dmg i summony +50% dmg -35% hp. Albo dmg z łapy +4k.
Kankurou - Pracujemy nad tym.
Kiba - Buff 25 taijutsu zamiast 15.
Kisame - Spelle +5% dmg. Buff 10 as zamiast 15 i 15mlvl zamiast 10.
Naruto - Jest ok.
Neji - Tak zmienić paral na last spellu, żeby spowalniał, ale tak żeby można było się leczyć.
Obito - +2 def/abs do buffa. Dmg z łapy +2k. Spelle -10% dmg.
Rock Lee - Dmg z łapy +4k.
Sai - Strasznie żałosna profa. Spelle +80% dmg, dmg z łapy -2k.
Sakura - Dmg z łapy +2k. Spelle +25% dmg.
Sasuke - Trochę osłabić parala, ale tak żeby nadal był lepszy od yamato. EDIT: Przywrócić paral z tym dodatkiem.
Shikamaru - Spelle +50% dmg. Zmienić lasta tak, żeby trzymał gościa przy sobie, a nie na końcu ekranu.
Shino - Pracujemy nad tym.
Temari - Jest ok.
Tenten - Jest ok.
Yamato - Paral +2 sekundy czas trwania. EDIT: Przywrócić paral z tym dodatkiem.
Myślę, że po tych zmianach balans poprawi się + nadal nie będzie można nikogo zabić solo z tym samym lvl
Tutaj mały dodatek dotyczący zmian itemów tak, żeby każdy mógł lepiej zbudować postać tak jak chce.
Raikage set - Jest ok.
Tsunade set - Po 15 ken/dist/tai.
Kurama set - Jest ok.
Tobirama set - Jest ok.
Madara/Hashirama set - Każdy item +150 speeda.
Mei set - Po 10 mlvl. 5% dmg jutsu w każdym itemie zostaje.
Dodatkowo powiem, że jidanda powinna być zrobiona tak, aby tylko tenten mogła jej używać.
Ostatnio zmieniony przez Thief dnia Pią Sie 14, 2015 12:28 am, w całości zmieniany 5 razy
Thief- Liczba postów : 11
Data rejestracji : 07/08/2015
Re: Duże zmiany w profesjach (lepszy balans)
Wg mnie:
Chouji - Jest ok.
Deidara - Troszke mniej hp.
Gaara - Dmg z łapy +4k, spelle +30% dmg.
Hidan - Jest ok.
Hinata - Wieksza lapa z 3-4k.
Ino -Nwm.
Itachi - Lepsza lapa z 4k i dmg spell z 20%.
Kakashi -Jest git.
Kakuzu - Wieksza lapa z 4k.
Kankurou - Nwm.
Kiba - Jest ok.
Kisame - Jest git.
Naruto -Nerf buffa.
Neji - Wiecej hp.
Obito - Wieksza lapa z 2k+ oraz spelle 15%.
Rock Lee - Jest git.
Sai - Nwm.
Sakura - Wieksza lapa z 3k.
Sasuke - Nerf parala.
Shikamaru - Wiecej dmg z spelli 20%.
Shino - Jest git.
Temari - Jest ok.
Tenten - Jest ok.
Yamato -Nerf parala.
Chouji - Jest ok.
Deidara - Troszke mniej hp.
Gaara - Dmg z łapy +4k, spelle +30% dmg.
Hidan - Jest ok.
Hinata - Wieksza lapa z 3-4k.
Ino -Nwm.
Itachi - Lepsza lapa z 4k i dmg spell z 20%.
Kakashi -Jest git.
Kakuzu - Wieksza lapa z 4k.
Kankurou - Nwm.
Kiba - Jest ok.
Kisame - Jest git.
Naruto -Nerf buffa.
Neji - Wiecej hp.
Obito - Wieksza lapa z 2k+ oraz spelle 15%.
Rock Lee - Jest git.
Sai - Nwm.
Sakura - Wieksza lapa z 3k.
Sasuke - Nerf parala.
Shikamaru - Wiecej dmg z spelli 20%.
Shino - Jest git.
Temari - Jest ok.
Tenten - Jest ok.
Yamato -Nerf parala.
Henk- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 01/08/2015
Nerf buffa naruto. W chuj chcesz zabrać jedyny + naruciaka? żałosne
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
Jedyny? Masz hp jak neji lape podobna dmg wiekszy z spella i buff kozacki,nie wspominajac o tym ze neji powinien miec lepsza lape,iz buff chujowy zero dmg z spella to masz miec buffa,ktory ci daje chuj wi ile.Powinien byc balans a nie te parale,albo naruto op buff/..
Henk- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 01/08/2015
Ino jest dobra tylko trzeba umieć grac bo posiada ona combo jutsu .-.
★Mokate★ うちはオビト,- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 28/07/2015
Henk - Specjalnie nie pisałem o hp bo to niemożliwe, żeby było to zmienione bo by musiał być odrazu res charów. Shikamaru dałem 50% więcej spelli bo koleś we mnie z kurama setem bil 65k z najmocniejszego spella. Co do Obito nie powinien dostać takiego upa bo ma bardzo mocnego buffa.
Ale nie porównuj naruto tylko an moim przykładzie bo miałem eq z hashiramy to w pizdu taijutsu se dodaje + w ludzi nawet do 5k nie bilem to jest ta twoja op łapa? smieszny jesteś.
A o spellu nic nie mów bo z tym cd jest bezużyteczny
A o spellu nic nie mów bo z tym cd jest bezużyteczny
lee lekki buff łapy tak o 4-5k wiekszy demejdz. bo on wgl niema heala w spellach, a jego jutsu to tragedia
rock lee koksuje- Liczba postów : 15
Data rejestracji : 09/08/2015
Niech temu Lee już dadzą te 3-4k, ludzie wtedy może defa i absa zaczną skillować, następna rzecz to Naruto... Wg. mnie on lekkiego nerfa powinien złapać.. Co do Kakuzu to aż 4k z łapy chyba będzie przesadą, Shika może dostać buffa, ale nie aż 50%, może 20-30% max, Obito może lekko łapa - nic więcej, Itachi - no on jakiegoś stuna mógłby dostać + lekki buff spella
Uszaty Eldo- Liczba postów : 3
Data rejestracji : 04/08/2015
hahah chyba sobie jaja robisz zbuffujmy dobra profke zeby byla jeszcze lepsza i niech rozpierdala wszystkich 5vs1 ._.rock lee koksuje napisał:lee lekki buff łapy tak o 4-5k wiekszy demejdz. bo on wgl niema heala w spellach, a jego jutsu to tragedia
Uszaty Eldo napisał:Niech temu Lee już dadzą te 3-4k, ludzie wtedy może defa i absa zaczną skillować, następna rzecz to Naruto... Wg. mnie on lekkiego nerfa powinien złapać.. Co do Kakuzu to aż 4k z łapy chyba będzie przesadą, Shika może dostać buffa, ale nie aż 50%, może 20-30% max, Obito może lekko łapa - nic więcej, Itachi - no on jakiegoś stuna mógłby dostać + lekki buff spella
Naruto wydaje mi się teraz, że jest w porządku. Kakuzu powinien dostać te 4k uwierz mi. Kolejna rzecz, shikamaru. On jest tak gównianą profą, że wy sobie tego nawet nie wyobrażacie i uwierzcie mi, że wiem co mówię... A Obito i Lee powinni dostać to co napisałem.
Nerf parala saska ?XD ktory to juz nerf ? 4? 5 ? XD śmieszni jesteście w chuj każdy paral tak samo dziala jak sie pushuje ale co ja tam wiem ;d
Hekki- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 02/08/2015
Właśnie teraz już nie da się pushować xD I paral yamato jest słabszy od saska.
Shikamaru słaby ? czy ja wiem to jest postac którą trzeba ogarnac i przydaje sie bardzo w tf bo moze wyciagac przeciwnikow z tf ;d nie kazda postac musi byc tak ope ze bedzie zabijac bo to bez sens jest. Podział na role panowie
to dziwne ze paral saska po tylu nerfach dalej jest najlepszym paralem w grze .. dziwne
Hekki napisał:Shikamaru słaby ? czy ja wiem to jest postac którą trzeba ogarnac i przydaje sie bardzo w tf bo moze wyciagac przeciwnikow z tf ;d nie kazda postac musi byc tak ope ze bedzie zabijac bo to bez sens jest. Podział na role panowie
Właśnie napisałem tak, żeby shikamaru nadal nie robił za dużo i ten buff 50% za dużo też mu nie da.
ja ogołem nf o co wam chodzi z tym ee skoro to jest dobra postać i chcecie dać mu jeszcze większe pierdolnięcie lee to powinien być tank a nie dmg i hp buff itachi i obito się zgodzę bo z łapy biją po 35k tylko obito pizga nie wiele więcej ze spella
Koniec tematu o paralu saska bo juz go nie ma xD Tak samo yamato useless postacie xD
Skoro saske i yamato nie mają parala to w tym momencie poziom pvp na tym serwerze spadł poniżej 0.
Thief był paral płakali.. niema parala dalej jest płacz. Moim zdaniem nie trzeba było usuwać parala, tylko zablokować możliwość pushu . Ogólnie pvp da sie jeszcze urozmaicić, na dniach podeśle swoje pomysły bo dziś padam na pysk ze zmęczenia
rock lee koksuje- Liczba postów : 15
Data rejestracji : 09/08/2015
tylko tutaj nei ma pvp :l wszystko na trainach stoi a jak już ktoś się napierdala to tak naprawdę bez sensu bo 1v1 nie ma bo balansu też nie ma ._.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: