Pomysły - co dodać co ująć
+5
Korzen Reload
Hotel Moscow
Yato
Rentaro
shizz
9 posters
Strona 1 z 1
Czy chcecie nowych zmian na serwerze !?
Pomysły - co dodać co ująć
Według mnie administrator powinien dodać i ująć :
Zwiększenie zdobywania attack speed do 40
Zwiększenie obrażeń z distance (tylko z awansem distance)
Zmniejszenie leczenia soldier pillsow/special pillsow (dwóch 400 lvl nie może zabić jednego 300)
Zmniejszenie leczenia hero water lub exhausted (ponieważ się nie kończy)
Dodanie większej ilości questów
Rozszerzenie mapy
Dodania Annihilatora na 350-400 lvl
Dodanie Chakra sense dla wszystkich profesji
Zmiana maksymalnego awansu Absorb na 50.
Zwiększenie Melee dmg/distance, ponieważ ja na 400 lvlu bije od 100 do 5000 w 450 lee...
Zmiana staminy, aby się nie kończyła
Usunięcie tzw. dzwigni levelowej, aby nawet 9999999999 lvl mogl zabic 150. Poniewaz gdy ktoś nas za przeproszeniem wkurwi to mozna go zajebac a jeśli będzie ulepszony frag system i dodanie npc od frag removera, dużo osób nie będzie zabijac non stop
Ogarnięcie last spella hidana oraz zmienienie buffa kisame (aby dodawał więcej a nie tylko attack speed)
Zmienienie bossów a raczej exp z nich, moim zdaniem np raikage na 400 lvlu powinien dawac z 3 lvl.
Dodanie questa na 500 lvl na swoją nową range Akatsuki bądź Anbu
Akatsuki :
- Zmiana outfitu za pomocą komendy !akatsuki
- Dodanie 15% dmg do jutsu
- Dodanie 2% protection for all
- Dodanie attack speed +5
Anbu :
- Zmiana outfitu za pomocą komendy !anbu
- Dodanie 15% dmg do melee
To tyle, jak na dzisiaj
Czekam na opinie graczy jak i administracji.
Pamiętajcie że nie wszystkie pomysły są wprowadzane do gry !
Pozdrawiam, Shizz
Jak możesz zagłosuj u samej góry ankieta
Zwiększenie zdobywania attack speed do 40
Zwiększenie obrażeń z distance (tylko z awansem distance)
Zmniejszenie leczenia soldier pillsow/special pillsow (dwóch 400 lvl nie może zabić jednego 300)
Zmniejszenie leczenia hero water lub exhausted (ponieważ się nie kończy)
Dodanie większej ilości questów
Rozszerzenie mapy
Dodania Annihilatora na 350-400 lvl
Dodanie Chakra sense dla wszystkich profesji
Zmiana maksymalnego awansu Absorb na 50.
Zwiększenie Melee dmg/distance, ponieważ ja na 400 lvlu bije od 100 do 5000 w 450 lee...
Zmiana staminy, aby się nie kończyła
Usunięcie tzw. dzwigni levelowej, aby nawet 9999999999 lvl mogl zabic 150. Poniewaz gdy ktoś nas za przeproszeniem wkurwi to mozna go zajebac a jeśli będzie ulepszony frag system i dodanie npc od frag removera, dużo osób nie będzie zabijac non stop
Ogarnięcie last spella hidana oraz zmienienie buffa kisame (aby dodawał więcej a nie tylko attack speed)
Zmienienie bossów a raczej exp z nich, moim zdaniem np raikage na 400 lvlu powinien dawac z 3 lvl.
Dodanie questa na 500 lvl na swoją nową range Akatsuki bądź Anbu
Akatsuki :
- Zmiana outfitu za pomocą komendy !akatsuki
- Dodanie 15% dmg do jutsu
Anbu :
- Zmiana outfitu za pomocą komendy !anbu
- Dodanie 15% dmg do melee
To tyle, jak na dzisiaj
Czekam na opinie graczy jak i administracji.
Pamiętajcie że nie wszystkie pomysły są wprowadzane do gry !
Pozdrawiam, Shizz
Jak możesz zagłosuj u samej góry ankieta
Ostatnio zmieniony przez shizz dnia Pią Lip 31, 2015 9:49 am, w całości zmieniany 7 razy
shizz- Liczba postów : 29
Data rejestracji : 28/07/2015
Re: Pomysły - co dodać co ująć
Jest dużo rzeczy do dodania ale jak na razie przydałby się boss z ajtemami pod magicdmg poniewaz profesje typu deidara są poszkodowane
I ogarnij parala hidana na 400 żeby paraliżował normalnie na 1-2 sec bo tak to prawie wgl nie dziala.
Można by tez dodać chat na forum chyba każdy wie jak to wygląda nie? xD
I ogarnij parala hidana na 400 żeby paraliżował normalnie na 1-2 sec bo tak to prawie wgl nie dziala.
Można by tez dodać chat na forum chyba każdy wie jak to wygląda nie? xD
Ostatnio zmieniony przez Spart dnia Czw Lip 30, 2015 9:23 pm, w całości zmieniany 2 razy
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
- Nie bardzo rozumiem co masz na myśli z tym zwiększeniem zdobywania attack speed( 40asa to nie jest trudno wbic nawet bez eq)
- Wydaje mi się że właśnie dzięki takiemu leczeniu jest wieksza zabawa w zabijaniu chociaż fakt że 2x 400 mają problem z zabiciem 300 to troche dziwne( lekki nerf mógłby być)
- Pomysł z akatsuki/anbu świetny tyle że może bez tych dodatków jak dmg prot przynajmniej nie tak dużo dmg.
- Hidan jak Hidan jest mocny ale fakt że ma spell który podobno nic mu nie daje poza tym ze nie może się ruszać to troche niepotrzebne, w to miejsce można albo dać mu dmg jakieś lub to co mieć powinien(według was)
- Respów jako tako jest sporo tyle że od 400 to wygląda troche że bez puszczenia bota to expienie wydaję się udręką. Więc proponuje zwiększyć nieco obecne respy np. Fire shinobi lub zrobić 2 taki sam.
- Jakieś Questy by się przydały ale takie które można zrobić .. If u know what i mean
Na razie też nie mam wiecej pomysłów ale jeżeli na coś wpadne na pewno się odezwe ;d
#Yato(PoH)
- Wydaje mi się że właśnie dzięki takiemu leczeniu jest wieksza zabawa w zabijaniu chociaż fakt że 2x 400 mają problem z zabiciem 300 to troche dziwne( lekki nerf mógłby być)
- Pomysł z akatsuki/anbu świetny tyle że może bez tych dodatków jak dmg prot przynajmniej nie tak dużo dmg.
- Hidan jak Hidan jest mocny ale fakt że ma spell który podobno nic mu nie daje poza tym ze nie może się ruszać to troche niepotrzebne, w to miejsce można albo dać mu dmg jakieś lub to co mieć powinien(według was)
- Respów jako tako jest sporo tyle że od 400 to wygląda troche że bez puszczenia bota to expienie wydaję się udręką. Więc proponuje zwiększyć nieco obecne respy np. Fire shinobi lub zrobić 2 taki sam.
- Jakieś Questy by się przydały ale takie które można zrobić .. If u know what i mean
Na razie też nie mam wiecej pomysłów ale jeżeli na coś wpadne na pewno się odezwe ;d
#Yato(PoH)
Yato- Liczba postów : 39
Co do pana up, nie koniecznie muszą dawać 25% dmg/melee mogą dawać np 10, dałem tylko przykład
Co do respów od 400+ się zgodzę, lipaaa ;c
Co do respów od 400+ się zgodzę, lipaaa ;c
shizz- Liczba postów : 29
Anbu i Akatsuki bezsensowne bajery troszkę ;3 Nowe respy, chakra sense dla all prof, nerf do heala + stamka dłuższa jestem za ^.^ Przydałby się też skrzynki na hp i cp
Hotel Moscow- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 29/07/2015
System Akatuski i Anbu bardzo dobry. Z tymi pilsami i hero water także, lub zmienić całkiem balans.
-Dodałbym jeszcze jakieś daily missions (możemy odebrać specjalną misję raz na dzień)
-Wybrać jakiegoś typeczka bannera czy cus
-Dodałbym jeszcze jakieś daily missions (możemy odebrać specjalną misję raz na dzień)
-Wybrać jakiegoś typeczka bannera czy cus
Korzen Reload- Liczba postów : 7
Ja bym chcial dodać że Lee mógłby bić z 2k wiecej jeszcze bo jest tylko 5k roznicy miedzy lee a innymi profami na 400 lvl patrzac ze maja one spore dmg ze spelli to tylko as daje lee jakas przewage w dziedzinie bicia z łapy
Yato- Liczba postów : 39
wszystko poza sense dla mnie spoko
Invisiblity- Liczba postów : 4
Co na plus: Atak speed, wiecej questow, mapa wieksza, anni na 350-400,chakra sense, abso i stamina. Na minus reszta. Głownie to z hw. Jeśli chcecie zmniejszyc hw i zmniejszyc pille to uważam to za zly pomysl, ponieważ wiele papierowych postaci bedzie mialo gorzej, hidan bedzie zbyt op ze swoim healem (naprawde da mu to wielka przewage) Co do Pomyslu z aaktsuki oraz anbu: Jest to dobry pomysl choć wymaga wiele pracy, wątpie żeby admin zdecydował się na ten krok. Jednakowoż wszystkie pomysly są przemyslane, i napisane dla dobra ogólu. Wielki + za chęci.
Hiro- Liczba postów : 3
Zwiększenie zdobywania attack speed do 40. - Kategorycznie głupota dawajcie zrobimy żeby można było ninjutsu wbić do 40 poziomu. (Osłabienie lee jak i innych postaci meele)
Dodanie Chakra sense dla wszystkich profesji - całkowita głupota przecież nie każdy potrafił sense ; ) , ale są postacie typu kiba, neji którzy powinni mieć sense.
Zmiana staminy, aby się nie kończyła - kolejna głupota, BOTY BOTY I JESZCZE WIĘCEJ BOTÓW (stamina dobra sprawa bo działa ;] na tym servie )
Zmienienie bossów a raczej exp z nich, moim zdaniem np raikage na 400 lvlu powinien dawac z 3 lvl. - Na moje powinno poprostu z 1 lvl dawać max żeby na nich nie expiono tylko dropiono itemy ;]
Reszta pomysłów jak najbardziej spoko
# Moje pomysły
Raz na jakiś czas Egzaminy na Accademy Student(pisemny wiedza o naruto), Genin itd..
Dodanie większej ilości domków i np od 350 lvl + 1 na osobe(o ile tak nie jest)
Dodanie Dropu z mobów (więcej itemów)
Dodanie Chakra sense dla wszystkich profesji - całkowita głupota przecież nie każdy potrafił sense ; ) , ale są postacie typu kiba, neji którzy powinni mieć sense.
Zmiana staminy, aby się nie kończyła - kolejna głupota, BOTY BOTY I JESZCZE WIĘCEJ BOTÓW (stamina dobra sprawa bo działa ;] na tym servie )
Zmienienie bossów a raczej exp z nich, moim zdaniem np raikage na 400 lvlu powinien dawac z 3 lvl. - Na moje powinno poprostu z 1 lvl dawać max żeby na nich nie expiono tylko dropiono itemy ;]
# Moje pomysły
Raz na jakiś czas Egzaminy na Accademy Student(pisemny wiedza o naruto), Genin itd..
Javen- Liczba postów : 6
w jakim celu? Kasa i tak nie jest problememJaven napisał:Zwiększenie zdobywania attack speed do 40. - Kategorycznie głupota dawajcie zrobimy żeby można było ninjutsu wbić do 40 poziomu. (Osłabienie lee jak i innych postaci meele)
Chyba nie zrozumiałeś :p
To tylko beta niech sb bocą ....
# Moje pomysły
itsmajlajf- Liczba postów : 10
Data rejestracji : 30/07/2015
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: