Waluta w grze - nowy pomysł [?]
2 posters
Strona 1 z 1
Waluta w grze - nowy pomysł [?]
Witam, chciałbym przedstawić mój pomysł - głównie chodzi o walutę w grze, ponieważ takowej chyba nie ma, jak dla mnie cc jest bezwartościowe, 100 cc to jest minutka na aka memberach:)
Otóz wyglądało by to tak : co 50-100moba dostajemy 1 event token (tzn jeśli będziemy miec 5 wolfów i zabijemy banidta to nie będziemy mieć 6 mobów zabitych lecz 5 wolfów oraz 1 bandita, i co 50-100 mobów wypada (do bp) event token.
Npc powinien stać w temple i wymieniać tokeny na :
2 token - 100 special pills
5 token - Akatsuki Backpack
10 token - Exp Box
10 token - Stamina Refiler
25 token - Yata no Kagami (jeśli daje za dużo, możesz zmienić żeby dawał nie wiem hmm 2 prota i defa?)
50 token - Raikage band
50 token - Bashosen
50 token - Samehada
Dzięki temu, itemy typu raikage set/tsunade set/gaara set będą wartościowe i w końcu będziemy mogli nim handlowac za np tokeny !
Oczywiście to jest tylko propozycja, lecz według mnie powinna się przydać !
Pozdrawiam.
Otóz wyglądało by to tak : co 50-100moba dostajemy 1 event token (tzn jeśli będziemy miec 5 wolfów i zabijemy banidta to nie będziemy mieć 6 mobów zabitych lecz 5 wolfów oraz 1 bandita, i co 50-100 mobów wypada (do bp) event token.
Npc powinien stać w temple i wymieniać tokeny na :
2 token - 100 special pills
5 token - Akatsuki Backpack
10 token - Exp Box
10 token - Stamina Refiler
25 token - Yata no Kagami (jeśli daje za dużo, możesz zmienić żeby dawał nie wiem hmm 2 prota i defa?)
50 token - Raikage band
50 token - Bashosen
50 token - Samehada
Dzięki temu, itemy typu raikage set/tsunade set/gaara set będą wartościowe i w końcu będziemy mogli nim handlowac za np tokeny !
Oczywiście to jest tylko propozycja, lecz według mnie powinna się przydać !
Pozdrawiam.
shizz- Liczba postów : 29
Data rejestracji : 28/07/2015
Re: Waluta w grze - nowy pomysł [?]
Bardzo dobry pomysl,jestem za ;D
Snajper- Liczba postów : 17
Re: Waluta w grze - nowy pomysł [?]
@admin
Wypowiedz sie w tym temacie proszę, bo mnie ten pomysł w sumie zaciekawił, serio przydałoby się to )
Wypowiedz sie w tym temacie proszę, bo mnie ten pomysł w sumie zaciekawił, serio przydałoby się to )
shizz- Liczba postów : 29
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: