Itsmajlajf - Blokowanie respa
+5
Kierwi
itsmajlajf
Snajper
Yato
shizz
9 posters
Strona 1 z 1
Itsmajlajf - Blokowanie respa
Witam, dzisiaj spotkałem się z typem który cały czas blokał mi respa, trwało to aż około 30minut...
Pozwolilem sobie go nagrać, jeśli jest za to kara - proszę o bana dla tego pana.
PS : dodaj dział Czarna lista lub skargi na graczy
Pozwolilem sobie go nagrać, jeśli jest za to kara - proszę o bana dla tego pana.
PS : dodaj dział Czarna lista lub skargi na graczy
shizz- Liczba postów : 29
Data rejestracji : 28/07/2015
Re: Itsmajlajf - Blokowanie respa
a tutaj 2 dowodzik ;*
Yato- Liczba postów : 39
Ban dla tego Czlowieczka ;d
Snajper- Liczba postów : 17
haha Patrzcie jakie eq od Adminka
itsmajlajf- Liczba postów : 10
Data rejestracji : 30/07/2015
oddac komus na czas ss to każdy głupi umie
W ogole sam sie przyznales ze masz A wiec kara za oszustwo, jak nie masz XD
Snajper- Liczba postów : 17
Polecam zapoznanie się z regulaminem.
Kierwi- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 25/07/2015
Odnosnie filmiku:
Macie do wyboru: albo oboje dostajecie notki (Itsmajlajf za blokowanie, Shizz za kradzież deda z lootem na bocie), albo uznajemy, że nie było tematu? Wybór nalezy do Was.
Co do tego blokowania na quescie, to nie blokował Wam questa,bo mogliscie go zabić, on Was ztrapował zeby Was zabić. Wasz kolega natomiast stał w przejściu, gdzie było PZ, nie dało się go pushnąc ani zabić i to jest ta różnica.
Dodatkowo informacja do gracza Itsmajlajf : Za oszustwa typu "dostałem EQ od Admina" będzie ban, więc pilnuj się oraz uwagi od innych graczy typu "o, eq od adminka", "oo, koledzy adminka" bedzie karane banem
Macie do wyboru: albo oboje dostajecie notki (Itsmajlajf za blokowanie, Shizz za kradzież deda z lootem na bocie), albo uznajemy, że nie było tematu? Wybór nalezy do Was.
Co do tego blokowania na quescie, to nie blokował Wam questa,bo mogliscie go zabić, on Was ztrapował zeby Was zabić. Wasz kolega natomiast stał w przejściu, gdzie było PZ, nie dało się go pushnąc ani zabić i to jest ta różnica.
Dodatkowo informacja do gracza Itsmajlajf : Za oszustwa typu "dostałem EQ od Admina" będzie ban, więc pilnuj się oraz uwagi od innych graczy typu "o, eq od adminka", "oo, koledzy adminka" bedzie karane banem
@UP
Proszę, daj mi dowód że brałem lota? ja zrobiłem filmik wszystko widać, lecz gdy ktoś ci napisze że brałem na bocie to znaczy że tak było?
Proszę o twardsze dowody ;>
Proszę, daj mi dowód że brałem lota? ja zrobiłem filmik wszystko widać, lecz gdy ktoś ci napisze że brałem na bocie to znaczy że tak było?
Proszę o twardsze dowody ;>
shizz- Liczba postów : 29
ZNAJOMOŚCI i tyle wiem life is brutal no ale z chujowym systemem zawsze można walczyć ;P
tutaj się mylisz on miał glove 24/24 + raikage eq był wyskillowany i miał w pizdu soldów więc nie możliwe było zabicie go przed zdobyciem broni 24/24Admin napisał:Odnosnie filmiku:
★Mokate★ うちはオビト,- Liczba postów : 23
Naprawdę? Ja hidanem miałem best skille def/abs i w pizdu soldów do tego heale od samej profesji i spłynąłem jak masło ;]
Rentaro- Liczba postów : 51
co do tych "kolegów adminka" to za co ban ? za prawde ? ;s
Spart ty spłynąłeś jak masło od 5 a nie odemnie ja cie ew. mogłem pozaczepiać solo ...
A, że bierzecie jakichś randomów typu bracziszki czołgi itd. i jak wskakuje w srodek to nawet tego nie ogarniają to poźniej padają tyle, nie ma co płakać
A, że bierzecie jakichś randomów typu bracziszki czołgi itd. i jak wskakuje w srodek to nawet tego nie ogarniają to poźniej padają tyle, nie ma co płakać
itsmajlajf- Liczba postów : 10
Majlajf jesteś kretynem czy tylko udajesz ? Jak ciebie cieszy zabijanie 350 lvla na 600 lvlu to osiagniecie w chuj a potem piszesz tutaj o ogarze . Smiech na sali i fajna zabawa dla dzieci. Jak chcesz cos wiecej napisac o ogarze to pierw dorosnij . Milego bocenia dalej "ogarze" hahaha
brat- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 02/08/2015
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: