Alliance of Shinobi OTS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)

3 posters

Go down

Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)  Empty Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)

Pisanie by Yato Pią Lip 31, 2015 10:38 pm

prosze bardzo ;**Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)  03315743737286919836

a to o eq to na 100% musi być prawda Smile bo niemożliwe jest żeby wygropil ponad 60 violek z hashiramy Smile pozdrawiamy
Yato
Yato

Liczba postów : 39
Data rejestracji : 28/07/2015

Powrót do góry Go down

Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)  Empty Re: Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)

Pisanie by Admin Sob Sie 01, 2015 10:07 am

Juz skomentowałem ten temat, on nie ma zadnego eq, biega w raikage secie, mozna sprawdzic na ACC w jego profilu

Admin
Admin

Liczba postów : 75
Data rejestracji : 25/07/2015

https://aos-ots.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)  Empty Re: Nie wiem gdzie to wkleić ale Adminie prosze :)

Pisanie by Yato Sob Sie 01, 2015 11:19 am

to strasznie dziwne ze lee z gorszymi skillami i takim samym eq jest nie do zabicia a hidan z najlepszym abs i def pada od 3 Wink
to też ja też padam od 3 bez problemu Smile a majlajf mial te same skille co ja
Yato
Yato

Powrót do góry Go down

Pisanie by Snajper Sob Sie 01, 2015 1:16 pm

A po co sa te violki ?

Snajper

Liczba postów : 17

Powrót do góry Go down

Pisanie by Yato Sob Sie 01, 2015 2:14 pm

zwłaszcza ze sam majlajf przyszedl do mnie i się chwalił że ma eq z hashiramy ;p
Yato
Yato

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: