Quest na shildy
3 posters
Strona 1 z 1
Quest na shildy
Może by dodać questa na 3 shieldy?
1 quest na gunbaia albo mokuton shilda (nie wiem jak się to dokładnie pisze:D)
a 2 na yate? oczywiście quest na yate byłby trudny w ch*** i długi
I oczywiście nie możliwy do przeskoczenia xD
Np na Gunbaia albo shilda może być ze np jakiś npc każę ci przynieść 5x madara blood i 5x hashirama blood. Potem każe ci iść odebrać mapę(przepustkę) i wtedy będziesz mógł przystąpić do questa na i na końcu możesz sobie wybrać gunbaia/mokutona
Na yate jeszcze nie mam pomysłu ale jak na coś wpadnę to napisze
Quest na yate - Mógł by wyglądać np ze dodałbyś bossy all akatsuki tzn Kisame, Deidara itd. i z każdego by by był przedmiot (Powiedzmy ze Kisame chakra itd.) który trzeba oddać npctowi np itachiemu i to byłby part 1 done part 2 to np pokonanie wszystkich peinow i to byłby part 2 done i ostatni part. Part 3 to byłoby pokonanie sasuke na formie http://i.ytimg.com/vi/AVbr5WgbETo/hqdefault.jpg Tego węża i po tym wracamy do itachiego i dostajemy yate która miała by np 5-10% protection na all
Oczywiście byłby mały drop szansy na dropa z akatsuki tego itema i musiały by one być potężne tak samo peiny tylko bardziej . Tak żeby trzeba było to wykonywać teamowo. np hidan tank sakura go leczy.
Mam nadzieje ze admin rozpatrzy temat
1 quest na gunbaia albo mokuton shilda (nie wiem jak się to dokładnie pisze:D)
a 2 na yate? oczywiście quest na yate byłby trudny w ch*** i długi
I oczywiście nie możliwy do przeskoczenia xD
Np na Gunbaia albo shilda może być ze np jakiś npc każę ci przynieść 5x madara blood i 5x hashirama blood. Potem każe ci iść odebrać mapę(przepustkę) i wtedy będziesz mógł przystąpić do questa na i na końcu możesz sobie wybrać gunbaia/mokutona
Na yate jeszcze nie mam pomysłu ale jak na coś wpadnę to napisze
Quest na yate - Mógł by wyglądać np ze dodałbyś bossy all akatsuki tzn Kisame, Deidara itd. i z każdego by by był przedmiot (Powiedzmy ze Kisame chakra itd.) który trzeba oddać npctowi np itachiemu i to byłby part 1 done part 2 to np pokonanie wszystkich peinow i to byłby part 2 done i ostatni part. Part 3 to byłoby pokonanie sasuke na formie http://i.ytimg.com/vi/AVbr5WgbETo/hqdefault.jpg Tego węża i po tym wracamy do itachiego i dostajemy yate która miała by np 5-10% protection na all
Oczywiście byłby mały drop szansy na dropa z akatsuki tego itema i musiały by one być potężne tak samo peiny tylko bardziej . Tak żeby trzeba było to wykonywać teamowo. np hidan tank sakura go leczy.
Mam nadzieje ze admin rozpatrzy temat
Ostatnio zmieniony przez Rentaro dnia Sob Sie 08, 2015 12:28 am, w całości zmieniany 3 razy
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
Re: Quest na shildy
Noom,jestem za ;d
Henk- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 01/08/2015
Ref ;(
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
Mam nadzieje ze wejdą w życie