Start na aosie by Andro ship
4 posters
Strona 1 z 1
Start na aosie by Andro ship
Poradnik dla nowych graczy bez eq.
Na dole mapka !
Na 1 lvlu bierzemy początkowe eq ze skrzynki i idziemy cały czas w doł, gdy wyjdziemy z miasta idziemy drogą w lewo zabijając po drodze wszystkie wolfy i bandity. Za drugim mostem są assasiny, nie zbliżamy się tam bez 50 lvla. Gdy mamy już 50 lvl wbijamy transa (transform) oraz sprawdzamy najlepszy czar żeby szybciej zabić mobka (!jutsu). Lurujemy max. 3 bo możemy łatwo paść. Expimy tam do 100 lvla, 150 dla wytrwałych. Teraz warto wbić trochę defa, ninjutsu, i skila który odpowiada za bicie z łapy (tai/ken/dist) oraz chyba najważniejszy skill czyli attack speed (trenujemy go bijąc bez broni). Wyskilowani możemy iść na fire shinobi, górnym wyjściem w temple i kierujemy się drogą w prawo.
Na 200 można iść na anihilator quest (druga najlepsza broń na serwie, do wyboru: miecz,sword,wachlarz można wybrać tylko JEDNĄ!)
Droga na anhi questa : mapa na końcu posta.
a expimy na fire shinobi lub na moonach które są troszkę dalej.
Teraz lotamy eq, dla większości postaci najlepiej jest wydropić raikage seta
Droga do raikage: chwilowo brak
Ewentualnie dla postaci które główny dmg mają z jutsu mei set.
Droga do mei z assasinów :
Teraz możemy iść na questa na najlepszą broń na raikage glove, sameshade lub shakku speara, czyli na raikage quest, jest on dosyć ciężki i zajmuje około póltorej godziny.
Droga na raikage questa: chwilowo brak
(W BUDOWIE)
Na dole mapka !
Na 1 lvlu bierzemy początkowe eq ze skrzynki i idziemy cały czas w doł, gdy wyjdziemy z miasta idziemy drogą w lewo zabijając po drodze wszystkie wolfy i bandity. Za drugim mostem są assasiny, nie zbliżamy się tam bez 50 lvla. Gdy mamy już 50 lvl wbijamy transa (transform) oraz sprawdzamy najlepszy czar żeby szybciej zabić mobka (!jutsu). Lurujemy max. 3 bo możemy łatwo paść. Expimy tam do 100 lvla, 150 dla wytrwałych. Teraz warto wbić trochę defa, ninjutsu, i skila który odpowiada za bicie z łapy (tai/ken/dist) oraz chyba najważniejszy skill czyli attack speed (trenujemy go bijąc bez broni). Wyskilowani możemy iść na fire shinobi, górnym wyjściem w temple i kierujemy się drogą w prawo.
Na 200 można iść na anihilator quest (druga najlepsza broń na serwie, do wyboru: miecz,sword,wachlarz można wybrać tylko JEDNĄ!)
Droga na anhi questa : mapa na końcu posta.
a expimy na fire shinobi lub na moonach które są troszkę dalej.
Teraz lotamy eq, dla większości postaci najlepiej jest wydropić raikage seta
Droga do raikage: chwilowo brak
Ewentualnie dla postaci które główny dmg mają z jutsu mei set.
Droga do mei z assasinów :
Teraz możemy iść na questa na najlepszą broń na raikage glove, sameshade lub shakku speara, czyli na raikage quest, jest on dosyć ciężki i zajmuje około póltorej godziny.
Droga na raikage questa: chwilowo brak
(W BUDOWIE)
Ostatnio zmieniony przez andro ship dnia Sob Sie 08, 2015 12:14 pm, w całości zmieniany 5 razy
andro ship- Liczba postów : 9
Data rejestracji : 07/08/2015
Re: Start na aosie by Andro ship
Poradnik się przyda dla lov Czekam na ssy i resztę
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
Wiekszosc zajebana z mojego poradnika,ktory musialem usunac bo sa ikonki z elfa na ssach..
Snajper- Liczba postów : 17
Data rejestracji : 28/07/2015
Snajper, jesteś idiotą czy co? Mój poradnik powstał o 13:32 a twój o 16:06, pomijając fakt że twój i mój poradnik nie ma praktycznie nic wspólnego. Twój poradnik jest chujowy, tylko wprowadza w błąd nowych graczy.
Hahahaha,jasne,jasne,poradnik zrobilem wczesniej od Ciebie.Tylko,że usunalem..Poza tym moj jest o niebo lepszy u Ciebie nie ma nawet ss'ów.I nie wprowadza nikogo w blad.Nawet mi w grze dziekowali za poradnik.
Henk- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 01/08/2015
Było nie usuwać tylko edytować, nadal nie powiedziałeś co niby skopiowałem.
do 100 expić na shinobi? ja do 50 expiłem potem na aski bo lepiej leci. Mogłeś napisać żeby wbijać 1k na wolfach ;d. Mój poradnik robię, bo chce żeby był w miarę porządny.
do 100 expić na shinobi? ja do 50 expiłem potem na aski bo lepiej leci. Mogłeś napisać żeby wbijać 1k na wolfach ;d. Mój poradnik robię, bo chce żeby był w miarę porządny.
Napisalem pod spodem ze na assassiny po shinobi mozna isc na 50 lub 100 jak kto woli..
Henk- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 01/08/2015
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: