czemu dodajecie ludziom skile lvl itp? gracz Byvaj ktorego wczoraj nie bylo w topce dzis jest i ma 800 lvl full seta i wgl jakies pokurwione skile
4 posters
Strona 1 z 1
czemu dodajecie ludziom skile lvl itp? gracz Byvaj ktorego wczoraj nie bylo w topce dzis jest i ma 800 lvl full seta i wgl jakies pokurwione skile
czemu dodajecie ludziom skile lvl itp? gracz Byvaj ktorego wczoraj nie bylo w topce dzis jest i ma 800 lvl full seta i wgl jakies pokurwione skile?? ja sie pytam kurwa jak?
Maniak- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 07/08/2015
Re: czemu dodajecie ludziom skile lvl itp? gracz Byvaj ktorego wczoraj nie bylo w topce dzis jest i ma 800 lvl full seta i wgl jakies pokurwione skile
MoŻe 2 char który był zostawiony na trainach na skille. Itemy z drugiego chara a lvl to nie problem wbić na takim expie...
dodajcie taki item narazie zrobilem próbny wyglad full chakra sworda :>
scr.hu/6fd2/hf3zo << dodaj taki se item zrobilem pomniejsz i mi go daj tak z 25 atk + 20 kenjutsu za wykonanie ;d
Maniak- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 07/08/2015
Re: czemu dodajecie ludziom skile lvl itp? gracz Byvaj ktorego wczoraj nie bylo w topce dzis jest i ma 800 lvl full seta i wgl jakies pokurwione skile
na razie nie dodawaj kolejnych broni bo i tak jest juz kiepsko z tym dmg łapy...
Hekki- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 02/08/2015
Chciałbym dodać że sprawdzałem codziennie Highscore i typa z takimi nickiamy wgl nigdy nie było w top 20 a ziomek ma 2 chary prawie 900 lvl więc sorry ale troche dziwne ;d plus ma 55 asa i sporo defa z absorbem i Dist. Śmiech na sali zrobił się z serwera i tyle. Nie pozdrawiam
Hekki- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 02/08/2015
chyba sobie kpisz idąc twoim tokiem myślenia zrobiłbym na tym ots juubi seta lub rikudou i za wykonaniego chciałbym go miec GGManiak napisał:scr.hu/6fd2/hf3zo << dodaj taki se item zrobilem pomniejsz i mi go daj tak z 25 atk + 20 kenjutsu za wykonanie ;d
adminie nie dodawaj żadnych itemów narazie bo to nie jest potrzebne naprawdę lepiej zrób balans bo na razie to nie opłaca się napierdalać>_<
★Mokate★ うちはオビト,- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 28/07/2015
Jeżeli chodzi o postaci, to mam ważniejsze rzeczy niż tworzenie komuś kont... Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: