Itemy z bossow
3 posters
Strona 1 z 1
Itemy z bossow
Witam chciałem się spytać "Szanownej Administracji" Dlaczego itemy z hashiramy/madary maja tylko 2 defa/absa. Gdzie itemy z tobiramy maja po 4? (nie wiem jak z kuramy)
I mi nie mówcie ze postacie pod dist maja mniej hp bo pod taijutsu tez nie graja same tanki ... + postacie z distem mogą biegać i nawalać.
I mi nie mówcie ze postacie pod dist maja mniej hp bo pod taijutsu tez nie graja same tanki ... + postacie z distem mogą biegać i nawalać.
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
Re: Itemy z bossow
Sluszne pytanie ..no bo nie kazdy tai/ken ma wiekszy przyrost od tych z dista...tylko zauwaz ze w pozniejszej fazie te postacie na dista tak naprawde nie sa postaciami z dista moze po prostu postacie z tai/ken maja lepsze buffy?Dajmy tutaj naruto/itas/obito przykladem
Creeping Death- Liczba postów : 25
Data rejestracji : 08/08/2015
Dlatego sie pytam administracji
+ dodałbym większego speeda do tych itemkow ponieważ z hashim setem biegam jak 400lvl bez itemow...
+ dodałbym większego speeda do tych itemkow ponieważ z hashim setem biegam jak 400lvl bez itemow...
zeby postacie z dista wgl nie mogly od Ciebie uciec?nie szalej!
Ymm każdy by miał takiego samego speeda?
Pozatym twoje rozumowanie nie ma sensu one nie mogą uciec odemnie a ja nie mogę uciec od nikogo bo poruszam się jak ślimak? ...
Pozatym twoje rozumowanie nie ma sensu one nie mogą uciec odemnie a ja nie mogę uciec od nikogo bo poruszam się jak ślimak? ...
Dlatego postacie z tai/ken maja stuny,albo doskoki ^^ albo raikage set'a..cos za cos dlatego trzeba rozsadnie wybierac seta
Gram naruto i nie mam ani stuna ani doskoku ^^ + jak to admin napisał "Ogarnij najlepszego set" I ten najlepszy set ma byc wolny? No to gratulacje pomysłu
O ile sie nie myle to Kurama Chakra Control...to powinien byc stun nie?wkoncu lapiesz lapa?
To nie jest stun. To jest takie coś ze jak np klikniesz na mape by biec to on cie zastopuje ale i tak jak uciekasz to prawym przyciskiem myszy wiec chuja robi
To nie wiem ..No ale ten ots itak ma wiele do zyczenia..wiec zostaje czekac na odpowiedz od Admina
No zostaje może się doczekamy
Okey czekam na info ^^
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: