Alliance of Shinobi OTS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Volld .....

4 posters

Go down

Volld ..... Empty Volld .....

Pisanie by Thief Pią Sie 07, 2015 9:30 am

Siedziałem dzisiaj na madarze rano i bot bil mi w niego automatycznie, tyle że oglądałem sobie film,okienko tibii miałem obok, ale nie douważyłem, że pisze. Nie odpowiedziałem mu i spoko, powinienem był dostać notke i kicka .... Wyrwałem odrazu bana na 24h. Nawet nie dał mi szansy się obudzić ani nic.. Poprostu dostałem bana odrazu. Mam rozumieć, że łamiecie własne zasady? Bo Volld sam mówił, że najpierw daje notki+kick a potem ban. I na 100% mnie nie kicknął, bo nigdy nie mam autoreconnecta. Już jakieś 10 osób jest zbanowane jak tak dalej pójdzie to słabo to widzę ... Pomijam sprawę z hekkim, która miała wczoraj miejsce, bo również mógłbym sie tu rozpisać. Jeśli to możliwe to niech ten ban zmieni się w notkę, bo doba dla mnie to sporo.

EDIT:

Pragnę dopisać, że w regulaminie jest napisane, że bocenie jest dozwolone jeżeli jestem przy kompie. Nie odpisałem mu to fakt, ale jakbym dostał kicka i bym się zalogował to napewno bym wiedział, że mnie sprawdzają i bym wtedy odpisał, co znaczy, że jestem przy komputerze.

Ostatnio zmieniony przez Thief dnia Pią Sie 07, 2015 10:09 am, w całości zmieniany 1 raz
Thief
Thief

Liczba postów : 11
Data rejestracji : 07/08/2015

Powrót do góry Go down

Volld ..... Empty Re: Volld .....

Pisanie by Javen Pią Sie 07, 2015 10:00 am

Dobrze siedzicie na tych bossach na afku tak powinno być Ban i elo, chcesz bić bosy to bij.
Javen
Javen

Liczba postów : 6
Data rejestracji : 28/07/2015

Powrót do góry Go down

Pisanie by Henk Pią Sie 07, 2015 10:08 am

To jest jego obowiazek.Pilnuj ,a nie potem placzesz.
Henk
Henk

Liczba postów : 18
Data rejestracji : 01/08/2015

Powrót do góry Go down

Pisanie by Thief Pią Sie 07, 2015 10:14 am

Pilnuje, ale nie jestem w stanie wszystkiego zobaczyć... Jest różnica między tym, że coś napisze i ja nie zobacze a tym, że mnie wywali z postaci...
Thief
Thief

Liczba postów : 11

Powrót do góry Go down

Pisanie by andro ship Pią Sie 07, 2015 12:34 pm

Thief, Płakałeś już na gc. Jeśli nie jesteś w stanie zobaczyć że na Defaulcie ktoś i na chacie do ciebie spami to nie boć. Nawet elfbota nei umeisz ustawić żeby wchodził na madare dopiero jak się zrespi tylko bot biega po schodach w kółko.

andro ship

Liczba postów : 9

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: