Ban Aka Volld
5 posters
Strona 1 z 1
Ban Aka Volld
witam wszystkich. dostałem bana za to że Admin mnie sprowokował wyzywając mnie na co mu odpisałem "weź kurwa wyjdź" nie wierzycie ? proszę
Jak widać na ss Gm Volld troche nadużywa władzy albo po prostu to że jest gm na serwie pozwala mu bezkarnie obrażać innych ocena pozostawiam wam Nie czekam na uba ale na porządne zastanowienie się nad tym pozdrawiam Yato/Hekki
Jak widać na ss Gm Volld troche nadużywa władzy albo po prostu to że jest gm na serwie pozwala mu bezkarnie obrażać innych ocena pozostawiam wam Nie czekam na uba ale na porządne zastanowienie się nad tym pozdrawiam Yato/Hekki
Yato- Liczba postów : 39
Data rejestracji : 28/07/2015
Re: Ban Aka Volld
Śmiech na sali leże i kwiczę xDD Czemu w takim momencie mi musiało neta wyjebać jebana virginmedia ;(
A co do tematu to Volld za bardzo wykorzystuje swoja pozycje. Zacznie obrażać a jak ktoś ze tak powiem "odda" to od razu wali bana. Nie wiem co on chciał tym udowodnić ale zachował się jak "Frajer"
A co do tematu to Volld za bardzo wykorzystuje swoja pozycje. Zacznie obrażać a jak ktoś ze tak powiem "odda" to od razu wali bana. Nie wiem co on chciał tym udowodnić ale zachował się jak "Frajer"
Rentaro- Liczba postów : 51
Data rejestracji : 30/07/2015
Re: Ban Aka Volld
Volid to nieodpowiedzialny admin czy tam banner dla mnie taki noob nie powinien istnieć.
Maniak- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 07/08/2015
Zaskoczenie ;)
Powiem Ci że w sumie tego się nie spodziewałem ale jestem mile zaskoczony ))Admin napisał:Pogadamy z nim
Hekki- Liczba postów : 23
Data rejestracji : 02/08/2015
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: